Uscator de maini Mitsubishi Electric Jet Towel Smart JT-S2AP-NE, alb sau silver

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 

Uscator de maini Mitsubishi Electric Jet Towel Smart JT-S2AP-NE, alb sau silver

Cod: JT-S2AP-NE

Consum: 660-860 W

Nivel de zgomot : 54 dB

Culoare: alb sau silver

Pentru o oferta personalizata va rugam luati legatura cu unul dintre consultantii nostri .

Transport gratuit. 

Noile Jet Towel Smart au dimensiuni compacte (290 x 250 x 160) inferioare celor unui dispenser obisnuit pentru servetele din hartie.
Uscarea mainilor este rapida si confortabila multumita sistemului de deschidere si inchidere automata, care permite utilizarea acestuia, fara a fi nevoie sa apasati pe niciun buton. In acest fel, in plus fata de cresterea confortului si igienei, se reduce timpul de functionare, ceea ce este strict necesar pentru uscarea mainilor, astfel incat consumul de energie deja foarte scazut Jet Tower Smart este in continuare limitat pentru a preveni risipa.

Si Jet Towel Smart este prevazut cu o carcasa armata, rezistenta la socuri si panoul frontal metalic poate fi personalizat. Uscarea mâinilor este rapidă și confortabilă mulţumită sistemului de deschidere și închidere automată, care permite utilizarea acestuia, fără a fi nevoie să apăsați pe niciun buton. În acest fel, în plus față de creșterea confortului și igienei, se reduce timpul de funcționare, ceea ce este strict necesar pentru uscarea mâinilor, astfel încât consumul de energie deja foarte scăzut Jet Tower Mini este în continuare limitat pentru a preveni risipa.

-    

JetTowel  este uscatorul ecologic  si de mare viteza,  care permite uscarea fara niciun contact cu unitatea, asigurand o igiena totala. Toate laturile  care au contact cu apa sunt construite cu materiale antimicrobiene. SNSF International, organism independent de siguranta publica, a certificate Jet Towel ca fiind compatibil cu norma NSF/ANSI169.J

Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Pret de lista: 
2 799.00 LEI cu TVA
Categorie: 
Uscator de maini Mitsubishi Electric Jet Towel Smart JT-S2AP-NE, alb sau silver
 Mitsubishi Electric Jet Towel Smart
Jet towel Smart
garantie 3 ani
video: 
Instalarea noului Mitsubishi Electric Jet Towel Smart
Mitsubishi Electric Jet Towel Smart
Rating: 
Average: 5 (13 votes)