Pompa de caldura Aer Apa Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-SHW230YKA+Interfata PAC-IF032+2xSchimbator 23 kW - model splitat

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 

Pompa de caldura Aer Apa Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan 23Kw - model splitat

  Unitate exterioara PUHZ-SHW230YKA

•Interfata comunicare PAC-IF032

•Schimbator de caldura V25THX50-2 Buc

Sistemul consta in montajul unei unitati exterioare tip Pompa de Caldura aer - apa Zubadan si a unor echipamente ce constituie punctul termic al casei dumneavoastra.

Elementele ce compun sistemul Pompa de Caldura Zubadan  sunt urmatoarele:

-Unitatea exterioara Pompa de Caldura Zubadan PUHZ-HRP sau PUHZ-SHW

•Schimbator de caldura V25THX50

-Interfata automatizare Mitsubishi Electric PAC-IF032-FTC 2

-Senzori temperatura agent frigorific si agent termic

Functiile realizate de sistem sunt incalzirea si racirea spatiilor rezidentiale, comerciale, cladiri de birouri si hoteluri, terminalele hidronice care pot deservi sistemul fiind incalzirea in pardoseala, ventiloconvectoare, radiatoare etc.

Panoul de comanda si control poate fi amplasat in camera tehnica sau poate fi relocat intr-o pozitie care ofera un acces mai facil la functiile oferite de acesta.

Sistemul permite de asemenea montajul foarte simplu al unui boiler ACM in cazul in care doriti ca pompa de caldura sa produca si apa calda menajera.

Suprafata acoperita de sistemul Zubadan  (in functie de unitatea exterioara folosita si de gradul de izolare al constructiei) poate fi intre 75 mp si 350 mp, dar datorita flexibilitatii mari si a posibilitatii de cascadare a echipamentelor se pot realiza instalatii pentru cladiri cu suprafete mult mai mari.

Acest sistem poate fi aplicat cu usurinta si in procese industriale de racire/incalzire a diverselor utilaje de productie. 

Alegerea realizării şi folosirii unui sistem de încălzire cu pompă de căldură vă permite să vă bucuraţi de multe avantaje şi beneficii:
Pentru constructor - O casă încălzită cu ajutorul unei pompe de  căldură consumă mai puţină energie primară şi, prin urmare, permite îmbunătăţirea clasei energetice a clădirii. Acest lucru permite pe de o parte reevaluarea proprietăţii şi posibilitatea accesului la stimulente locale, bonusuri de volum etc.
Pentru instalator - Posibilitatea de a crea un sistem unic de pompe de căldură pentru încălzire, răcire şi producerea de apă caldă menajeră înseamnă a face diferenţa, oferind un sistem confortabil şi cu costuri reduse de operare.

Pentru utilizator - Pompa de căldură permite obţinerea confortului echivalent sistemelor de ardere clasice cu gaz (centrale murale sau în condensaţie), împreună cu o eficienţă energetică ridicată, reducerea costurilor şi un ambient interior modern şi ecologic.

Comunitatea Europeană şi-a stabilit obiectivul de a realiza o reducere cu 20% a consumului de energie primară şi a emisiilor de CO2, iar 20% din energie să fie produsă din surse regenerabile până în 2020. Pompele de căldură, surse termice regenerabile vor avea o contribuţie decisivă la realizarea acestor obiective deoarece:
• au o eficienţă energetică cu 60% mai mare decât a sistemelor de ardere tradiţionale;
• nu emit CO2 la locul de instalare;
• utilizează energia regenerabilă din aer.

Pompa de căldură este o maşină electrică care se bazează pe ciclul termodinamic al fluidului refrigerant, transferând căldura de la un mediu de joasă temperatură spre unul de temperatură mai ridicată.
În practică, energia termică gratuită este prezentă în aer în cantităţi nelimitate şi este folosită pentru a încălzi locuinţele şi pentru obţinerea de apă caldă de consum (menajeră). Energia electrică care alimentează pompa de căldură este folosit doar pentru acţionarea compresorului și a altor dispozitive auxiliare.

Sistemele de pompe de caldură Ecodan® garantează performanţe energetice ridicate chiar şi la temperaturi scăzute. Toate dispozitivele externe sunt capabile de a ridica temperatura pe tur până la 60°C, pentru a permite o acumulare rapidă şi eficientă a apei calde de consum (menajere).
Eficienţa energetică ridicată a pompelor de căldură Ecodan® este posibilă datorită tehnologiei de vârf prezentă în fiecare componentă a pompei de căldură. De exemplu, datorită dispozitivului exclusiv "Flash Injection", unităţile externe din seria Zubadan menţin constantă capacitatea fluxului de aer până la -15°C.

100% capacitate de incalzire la -15 grade temperatura exterioara
Functionare garantata la -28 de grade
Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.
Transport gratuit
Suntem Nr.1 in Romania la vanzari si instalari Pompe de caldura Aer apa Mitsubishi Electric Zubadan
Elementele aditionale necesare functionarii nu sunt incluse.

 

Pret de lista: 
48 340.00 LEI cu TVA
Pompa de caldura Zubadan Ecodan PUHZ-SHW230YKA
Pompa de caldura Aer Apa Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan PUHZ-SHW230YKA+Interfata PAC-IF031+2xSchimbator 23 kW - model splitat
Pompa de caldura Aer Apa Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan PUHZ-SHW230YKA+Interfata PAC-IF031+2xSchimbator 23 kW - model splitat
Pompa de caldura Aer Apa Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan PUHZ-SHW230YKA+Interfata PAC-IF031+2xSchimbator 23 kW - model splitat
MelCloud pdc Zubadan
Rating: 
Average: 4 (2 votes)