Deschiderea filialei Mitsubishi Electric in Romania

1 post / 0 new
Deschiderea filialei Mitsubishi Electric in Romania
Versiune tiparVersiune tipar

Lansare Mitsubishi Electric

 

Mitsubishi Electric Europe, prin diviza Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, a inaugurat prima sucursală a companiei din România, la București, întărind astfel prezența brandului pe piața din România.

În 2017, cota de vânzări a companiei, a fost de aproximativ 10 milioane de euro, totalizând 10% din piaţa locală de sisteme de climatizare . În ultimii ani, Mitsubishi Electric şi-a dublat cota de piaţă pentru produse electrice de acest gen, iar în 2018 se estimează o creştere suplimentară a vânzărilor.

„Am decis să consolidăm prezenţa Mitsubishi Electric în Europa investind în România, deoarece piaţa locală a înregistrat în ultimii ani o evoluţie spectaculoasă. Mai mult decât atât economia locală a crescut mult şi considerăm că avem condiţii favorabile pentru consolidarea prezenţei brandului,” a declarat Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric România.

Viziunea pentru Europa şi România

La nivel global Mitsubishi Electric are o tradiţie de aproape un secol în dezvoltarea soluţiilor industriale şi casnice în diverse domenii de activitate ce includ dezvoltarea, producerea şi vânzarea echipamentelor electrice şi electronice folosite în procesarea şi comunicarea informaţiilor, dezvoltarea spaţială şi comunicaţii prin satelit, electronice de uz casnic, tehnologii industriale, tehnologii energetice, mijloace de transport şi echipamente de construcţii.

Mitsubishi Electric  Europe B.V., prin Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este, de peste 30 de ani,activ în domeniul climatizării şi recunoscut pentru viziunea inovativă, calitatea şi fiabilitate produselor oferite. „Mitsubishi Electric se bucură de mulţi ani de o prezenţă puternică pe piaţa românească. Investind în această nouă sucursală reconfirmăm angajamentul nostru în regiune şi marcăm începutul unei noi creşteri în Europa de Est” a afirmat Yoji Saito preşedinte şi CEO al Mitsubishi Electric Europe B.V.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems are o activitate extinsă în domeniul instalaţiilor de aer condiţionat, încălzire şi tratare a aerului, proiectând soluţii complete pentru orice utilizare imaginată: de la locuinţele rezidenţiale independente la cele centralizate, de la hoteluri şi restaurante la SPA-uri, de la mici clădiri de apartamente la complexuri rezidenţiale, de la muzee la bănci, birouri etc. 

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.