Certificare Strongest in Romania

1 post / 0 new
Certificare Strongest in Romania
Versiune tiparVersiune tipar
Torn Hvac Solutions este una dintre cele 4% companii sigure si de incredere din Romania.
Torn Hvac Solutions Srl a primit certificarea Strongest in Romania. Aceasta este dovada faptului prezinta siguranta si are capacitatea de a-si achita obligatiile financiare viitoare, certificandu-se astfel credibilitatea, increderea si solvabilitatea companiei.
 
Certificarea "Strongest in Romania" ii anunta pe clienti, colaboratori si orice alt grup interesat ca parteneriatul cu o anumita companie este sigur. Aceasta este atribuita in baza unui punctaj pozitiv care previzioneaza o probabilitate foarte scazuta de a nu-si indeplini obligatiile financiare viitoare si este oferita companiilor dintr-o gama variata de domenii precum productia de echipamente agricole, constructii, transporturi rutiere de marfa, logistica, brokeraj, comert, etc.
 
Criteriile pe care o companie trebuie sa le indeplineasca sunt:
-compania trebuie sa fie mai veche de 2 ani,activa pe piata,
cu o pozitie financiara sustenabila,
-compania nu poate fi inregistrata cu datorii la bugetul de stat sau facturi neplatite in "Registrul Facturilor Neincasate" al Creditinfo.
Probabilitatea de a-si indeplini obligatiile financiare este evaluata prin situatia economica a companiei luand in considerare: venituri, profitabilitate, lichiditate, capital propriu, numarul de angajati, si altele.
 
Certificarea este atribuita de Creditinfo Romania, parte a Grupului Creditinfo, lider in furnizarea de servicii pentru informatii de credit si solutii de gestionare a riscurilor la nivel mondial. Grupul Creditinfo a dezvoltat, prin intermediul companiilor membre, numeroase produse si servicii pentru a facilita clientilor accesul la cele mai bune practici in managementul riscului de credit si a fost partenerul preferat de birourile de credit locale in numeroase regiuni. Creditinfo a fost nominalizat si premiat in mai multe licitatii sustinute de Banca Mondiala, IFC, Millenium Challenge Corporation si alte organizatii internationale.
 
Suntem onorati ca ne numaram printre companiile care beneficiaza de certificarea "Strongest in Romania" si consideram ca ne revine in continuare responsabilitatea sa mentinem acest titlu. Torn Hvac Solutions si-a asumat o serie de angajamente fata de clientii sai si va face toate demersurile pentru a le sustine si indeplini si in perioada urmatoare.
imagine: 

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.