Toshiba isi are originea intr-un mic magazin si o fabrica din anul 1875 din Ginza, si în compania Hakunetsusha & Co Ltd, înființată în 1890. Hisashige Tanaka, a cărui poreclă era karakuri giemon, geniu al minunilor mecanice, a fost unul dintre cei mai mari inventatori japonezi. Ichisuke Fujioka, un magician al electricitatii, era cunoscut ca Edison al Japoniei. Afacerile începute de acesti doi giganti s-au unit pentru a forma Toshiba, si curiozitatea si pasiunea lor neobosita s-au pastrat pana in prezent întruchipand esenta brandului Toshiba de astazi. Visul lor a fost să dezvolte tehnologii care sa vina in ajutorul oamenilor de pretutindeni. Astazi, dupa peste 130 de ani, acest vis a devenit realitate. Toshiba, lider mondial în tehnologia de inalta performanta, nu numai ca dezvolta tehnologii noi ci furnizeaza produse si sisteme care îmbunatatesc sanatatea, confortul si controlul.
Toshiba studiaza, proiecteaza si creaza sisteme de aer conditionat inovatoare de 30 de ani si, ca urmare, a oferit intotdeauna cele mai bune produse de pe piata. Calitatea a fost dintotdeauna punctul sau forte si va ramane marca ce va diferentia aparatele de aer conditionat Toshiba de cele ale concurentilor. Aceasta este filozofia din spatele fiecarui produs Toshiba.

Clasa A/A
Deoarece aplicarea etichetei cu datele privind consumul de energie a fost introdusa pentru a evidentia consumul real de energie, sistemele Toshiba au afisat întotdeauna pretiosul simbol verde A. Aceasta înseamna economie de energie: o veste buna pentru mediu si pentru portofelul tuturor!

Eurovent
Pentru a certifica datele tehnice si a le garanta, Toshiba participa la programul Eurovent de testare a produselor pentru a verifica concordanta dintre rezultatele testelor si performanta reala a produsului.
sistemul de filtrare Toshiba Superdaiseikai
Toshiba Superdaiseikai Compresor cu doua trepte
Parteneri:
PROIECTE DE CLIMATIZARE SI VENTILATIE REALIZATE IN CRAIOVA
Cum calculez necesarul de racire
Aplicatie oferita de toshiba aircon.ro
Urmariti-ne pe:
Copyright © 2009
by "Torn"
Toate drepturile rezervate
climatizare ventilatie bulevard craiova3
Climatizare ventilatie MYSTIC-CRAIOVA 2
Super Bet Exclusive Club Craiova
climatizare ventilatie bulevard craiova
climatizare mitsubishi multisplit cec
climatizare ventilatie diana craiova
climatizare minerva  craiova 2
climatiazare ventilatie public bet craiova
minerva4
climatizare minerva  craiova 4
climatizare club 300 craiova
Super Bet Exclusive Club -Bucuresti Colentina 2
climatizare ventilatie bulevard craiova 5
CEC SEVERIN 3
Restaurant Gloria 3
PFI Piraeus Bank  CRAIOVA
Climatizare ventilatie Superbet ag.Colentina 3
Climatizare ventilatie MYSTIC-CRAIOVA 1
Climatizare ventilatie Superbet ag.Colentina
Super Bet Baneasa
LiveZilla Live Chat Software