Ce este pompa de caldura?
Pompa de caldura este masina frigorifica ce poate inversa ciclul frigorific, astfel incat sa furnizeze caldura in loc de racire. Deoarece pompa de caldura foloseste agent frigorific este posibil sa ridice temperatura aerului de la -15 grdC pana la o temperatura utila pentru incalzirea unei incaperi. Dificil de imaginat, dar inchipuiti-va ca un frigider inverseaza ciclul frigorific si grila neagra din spatele lui este foarte rece iar inauntru ar fi foarte cald.
Pompele de caldura pot extrage caldura din aer, apa sau pamant si sunt folosite atat pentru racirea cat si pentru incalzirea unei cladiri in mod eficient si economic

Ce face un inverter?
Este folosit pentru a modifica frecventa curentului cu care este alimentat un compresor, fiind astfel posibila modificarea turatiei acestuia. Aceasta inseamna ca se poate modifica debitul de agent frigorific care circula prin instalatie permitand modificarea capacitatii aparatului.
Agentii frigorifici dauneaza stratului de ozon?
Unii da si altii nu. In principiu, toti agentii frigorifici utilizati de catre persoane competente nu vor fi niciodata eliberati in atmosfera, astfel incat sa dauneze stratului de ozon, dar accidente se mai intampla. De aceea se dezvolta noi agenti frigorifici, cum ar fi R410A si R407C considerati agenti frigorifici ecologici.
Ce obtii daca iti cureti frecvent aparatul de aer conditionat?
Dispare disconfortul produs de mirosul neplacut
Un aer rece si CURAT .Se reduce riscul aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor
Economisesti bani curatand aparatul
energie electrica (un radiator murdar are o eficienta mai scazuta cu cca 20% comparative cu unul curatat periodic) Prelungesti viata ventilatorului (un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul fapt ce va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia

Aparatul meu nu functioneaza - Ce pot face ?
Una din cele mai uzuale cauze este intreruperea alimentarii cu curent electric. Verificati daca siguranta este buna in tabloul electric sau aparatul este bagat in priza.
O alta cauza este blocarea filtrelor de aer, verificati daca sunt curate. Consultati si manualul de intructiuni - uneori ajuta.
Daca in continuare aparatul nu porneste, sunati la service.

Aparatul meu are 2 ani garantie De ce am nevoie de revizie periodica ?
Aparatele au nevoie de revizie periodica pentru a functiona in siguranta si cu o eficienta optima.Pentru a explica simplu, comparati cu un autoturism care are parti in miscare, acesta va functiona in siguranta si eficient numai daca se fac revizii periodice.
Cum verific ca datele inscrise pe eticheta sunt cele reale?
Verificati la achizitionarea unui aer conditionat  consumul si caracteristicile pe siteul EUROVENT pentru a avea garantia ca datele inscrise pe aparat sunt cele reale
Cum calculez necesarul de racire
Aplicatie oferita de toshiba aircon.ro
PROIECTE DE CLIMATIZARE SI VENTILATIE REALIZATE IN CRAIOVA
hit counter
free web hit counter
Parteneri:
Urmariti-ne pe:
Copyright 2009
by "Torn"
Toate drepturile rezervate
climatizare ventilatie bulevard craiova3
climatizare ventilatie bulevard craiova 5
Hanul Andritei (4)PDC AER APA ZUBADAN
Mitsubishi Electric Puhz-p140 vha The Quenns
Mitsubishi Electric MXZ-140 VA-CEC Slobozia 2
N&C CONSULTING (2)
Mitsubishi electric Ecodan Regina Maria Bucuresti
PDC Aer-apa Mitsubishi electric Ecodan Rendez-vous
Supermarket Filiasi
Mitsubishi electric Puhz-p100vha Fast food Filiasi 2
PDC Aer-apa Mitsubishi electric Zubadan-Restaurant Lido
Climatizare ventilatie MYSTIC-CRAIOVA 2
Climatizare ventilatie Superbet ag.Colentina 3
Climaveneta 830 DLI-Restaurant Strehaia
Mitsubishi electric Puhz-p125vha Club Malibu
LiveZilla Live Chat Software