Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter 12000 Btu MSZ-HJ35VA+MUZ-HJ35VA

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 

Ac Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA+MUZ-HJ35VA 12000btu Inverter Split

Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai confortabilă au început în 1945, odată cu introducerea unui ventilator electric . A devenit un hit instant, și un pic mai mult de 10 ani mai târziu am ajuns leaderi mondiali in sisteme care asigura racirea si incalzirea. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru condițiile climatice din Japonia ne-au condus la dezvoltarea de mașini robuste, dar uimitor de sofisticate și sisteme care pot pot face fata în aproape orice condiție a temperaturii exterioare de pe pământ în liniște, cu o energie eficienta și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător.

Sistemele de aer condiționat folosesc agenți frigorifici care suferă foarte usor transformări din gaz în lichid și înapoi, pentru a transfera căldura din interiorul camerei în afara locuinței în modul răcire și în sens invers, în modul încălzire.Tehnologia Inverter se bazează pe un model de compresor care își poate regla turația și implicit capacitatea de răcire sau încălzire în funcție de sarcina necesară. Compresorul poate funcționa continuu la turații mici, fără să fie necesare pornirile si opririle repetate atunci când sistemul de climatizare solicită aer rece sau cald. Acest tip de tehnologie are doua beneficii clare:

- Confortul: Un sistem de aer condiţionat cu inverter îşi reglează în mod continuu capacitatea de răcire sau încălzire optimă, pentru a-l corela cu temperatura din cameră, îmbunătăţind astfel nivelul confortului. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitată a camerei. Imediat ce temperatura corectă este atinsă, sistemul inverter garantează menţinerea ei constantă. Sistemele ON/OFF vor funcționa la capacitatea maximă de răcire, generând curenți de aer reci și inconfortabili, subrăcind camera, pentru ca mai apoi să comande oprirea compresorului, așteptând creșterea naturală a temperaturii  în încăpere și repornirea acestui ciclu.

Eficiența energetică : Deoarece un inverter monitorizează şi reglează temperatura mediului ambiant oricând este nevoie, consumul de energie scade cu 30% în comparaţie cu un sistem dotat cu un compresor tradiţional (ON/OFF).

Pe lângă răcire, aparatele de aer condiționat pot asigura și o încălzire eficientă. Încălzirea cu un aparat de aer condiționat cu pompă de căldură este, în prezent, modalitatea de încălzire cea mai eficientă din punct de vedere energetic. Această soluție este mai eficientă decât pompele de căldură care încălzesc apa pentru radiatoarele tradiționale deoarece pompa de căldură a unui aparat de aer condiționat încălzește direct aerul din interior, în timp ce o pompă de căldură aer-apă sau pământ-apă încălzește mai întâi apa și apoi apa încălzește camerele, ceea ce determină pierderi de energie în această etapă suplimentară.

 Cum alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru casa ta:

Selectarea dimensiunii corecte a unui aparat de aer condiționat trebuie să fie realizată în mod normal de un profesionist (inginer proiectant), deoarece nu depinde numai de numărul și mărimea camerelor,  ci și de dimensiunea și orientarea ferestrelor, de expunerea la radiația solară și alți factori precum degajările interioare.

Ca regulă de bază, pentru un metru pătrat de încăpere se poate estima o capacitate de răcire între 60 W și 120 W pentru mediul rezidențial.

De exemplu, pentru climatizarea unui dormitor de 20 mp putem alege un echipament de 2 kW (7.000 BTU/h). În cazul în care apartamentul nu este izolat, iar orientarea este pe sud, este recomandat să se crească capacitatea unității la 2,5 kW (9.000 BTU/h) pentru a avea siguranța că în cele mai toride zile de vară echipamentul are capacitatea de răcire necesară.

Poziţionarea aparatului de aer condiţionat în interiorul casei

Poziționarea unității interioare de aer condiționat se face în armonie cu arhitectura camerei. În general, se recomandă poziționarea unității interioare în așa fel încât curentul de aer să străbată suprafața peretelui exterior care este predispus la cele mai mari pierderi/aporturi de căldură. Totodată, trebuie ținut cont și de poziționarea mobilierului în cameră, astfel încât curenții de aer să nu fie îndreptați direct spre canapele sau paturi (zonele de repaos îndelungat). De asemenea, traseul agentului frigorific ce leagă unitatea interioară de cea exterioară trebuie să fie cât mai scurt.

Aparatele Mitsubishi Electric  sunt capabile să funcționeze la numai 20 dB(A), ceea ce echivalează cu foșnetul ușor al frunzelor. 

Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter Smart 12000 Btu MSZ-HJ35VA+MUZ-HJ35VA Split

Tip:Split Inverter

Capacitate racire maxima:11942 btu

Capacitate incalzire maxima: 13989 BTU/h

Nivel de zgomot: 22-31-37-45 dB(A)

Regim de funtionare: -10 ... +46 °C

Dimensiuni UI: 290 x 799 x 232 mm

Dimensiuni UE: 538 x 699 x 249 mm

Compact & Design Programator uşor de utilizat

Liniile curate și neutre, dimensiunile compacte și culoarea "Alb pur" disting gama de aparate de aer condiţionat MSZ-HJ, ceea ce le face compatibile cu orice tip de mediu. Chiar și unitatea exterioară, compactă, ușoară și silenţioasă, poate fi instalată în spații limitate.

 

 Programatorul cu 12 ore se potriveşte mai ales pentru utilizarea în timpul orelor de odihnă de noapte. Pornirea și oprirea automată poate fi ușor de stabilit, la orice interval orar.
DC Inverter Eficienţa energetică apropiată clasei A/A

DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variaţia eficientă a vitezei compresorului și, în consecință puterea livrată de aparatul de aer condiţionat, în funcție de cererea de răcire sau încălzire. Comparativ cu
aparatul de aer condiţionat cu viteză fixă tradițional (On/Off ), aparatul de aer condiţionat cu DC Inverter atinge iniţial temperatura dorită și o menține stabilă, fără variaţii deranjante, pentru a beneficia de confort și
consum redus de energie.

 

 Economia în funcţionare este marele avantaj al aparatului de aer condiţionat Mitsubishi Electric. Datorită designului atent al tuturor componentelor și utilizării eficiente a tehnologiilor avansate, eficienţa energetică sezonieră atinge niveluri extraordinare.
În special, linia MSZ- HJ obţine valori SEER și SCOP (indici de eficienţă sezonieră) care îi permit să ajungă în clasa A-A cu toată gama.
Maxim de silenţiozitate pentru un confort maxim

Calitatea mediului în care ne aflăm depinde şi de nivelul sonor perceput.
Aparatele de aer condiţionat Mitsubishi Electric ajută lamenţinerea confortului acustic cel mai ridicat reducând la minim emisiile sonore.

 

 
Funcționare silențioasă
 
Un spațiu silențios și relaxant este acum accesibil. Zgomotul în funcționare este de doar 22 dB pentru modelul MSZ-HJ25VA. Funcționarea este atât de silențioasă că puteți uita că funcționează aparatul de aer condiționat.
 

 Aer conditionat Silentios MSZ-HJ 35VA

Mitsubishi Electric econo cool

Aer conditionat repornire automata Mitsubishi Electric Inverter

Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna 90 de excelenta in tehnologie,design si productieReprezinta cel mai inalt nivel in comfort.eficienta si durabilitate Mai simplu,reprezinta cel mai bun aer conditionat care il poti cumpara.Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat . Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari meticuloase atent atestate si avem o mare determinare pentru a continua imbunatatirile . Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate , functionalitate , furnizand o calitate optima a aerului interior , asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceascasa.

Logo-ul MEQ asigura consumatorul de cele mai inalte standarde de calitate si tehnologie si reprezinta mandria brandului Mitsubishi Electric la nivel mondial

Promotie!!!

Transport gratuit

Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Pret de lista: 
1 999.00 LEI cu TVA
Categorie: 
Aer Conditionat Inverter MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-HJ35VA 12000 BTU
Aer Conditionat Inverter MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-HJ35 12000 BTU
Aer Conditionat Inverter MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-HJ35VA 12000 BTU1
Aer Conditionat Inverter MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-HJ
garantie 3 ani
video: 
Aer Conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA+MUZ-HJ35VA
Rating: 
Average: 4.8 (166 votes)

Comentarii

admin

Pentru cele mai noi lucrari de referinta accesati

https://www.facebook.com/hvac.solutions.craiova?fref=photo

Marius

Am cumparat si montat acest model intr-o sufragerie+bucatarie de aproximativ 40mp.
Face fata si raceste destul de repede chiar si in zilele cand au fost 36 de grade afara.
Are 4 trepte la ventilator (+una auto), iar pe treapta 4 sufla destul de tare.
Folosit pe modul auto si pe o temperatura normala (nu 17 grade cum folosesc unii aparatele de aer cond) is regleaza singur puterea de suflare si ajunge sa fie foarte silentios dupa ce a atins temperatura dorita. Si cand zic silentios, chiar nu se aude. Se poate dormi noaptea linistit cu el, pe treapta cea mai mica trebuie sa te uiti daca e aprins ledul de functionare ca sa vezi daca e pornit. Poti sa te uiti linistit la un film in sufragerie fara sa fii deranjat de vajait prea puternic.
Nu are nici un tip de display pe unitatea interioara , doar pe telecomanda.

Am inlocuit un Daewoo de 18000BTU cu Mitsubishi de 12000BTU pentru ca era prea galagios. Ca design era mai frumos Daewoo-ul si avea afisajul temperaturii cumva in spatele plasticului, arata modern.
Telecomanda pare solida si nu da impresia de plastic ieftin. Nu are ceas integrat, iar programarea de pornire/oprire se poate face in trepte de o ora, dar pentru mine nu este un inconvenient.
Unitatea interioara are un buton de pornire in caz de urgenta (daca nu gasesti telecomanda si vrei neaprat sa il pornesti). Seteaza automat temperatura la 24 de grade si isi da seama daca trebuie sa porneasca pe racire sau pe incalzire.

Modelul acesta de la Mitsubishi este un model entry level si de aceea nu are cine stie ce filtre speciale, nu are consum A+ (sau mai mult) la racire, si nici nu este compatibil cu modulele wireless care pot fi achizitionate separat la celelalte modele mai scumpe.
Poate nu multa lume doreste sa porneasca aerul de pe internet inainte sa ajunga acasa, dar eu am considerat aceasta functionalitate ca un feature "nice to have". Cu un arduino, un senzor de temperatura si un bec infrarosu se poate crea un modul care comanda aerul conditionat si care poate fi legat la internet. Nu este foarte usor de realizat acest proiect dar se poate si se gaseste pe internet toata documentatia necesara.

Recomand acest aparat de aer conditionat. Daca vi se pare mai scump sau vreti sa optati pentru alte firme, sa va uitati atent la sepcificatiile de zgomot. Sa specifice cat e dezgomotos aparatul la fiecare treapta a ventilatorului, altfel e posibil sa va deranjeze sa stati in aceeasi camera cu el pornit. Eu nu m-am uitat atent cand am ales primul aparat si am iesit putin in pierdere.