Aer Conditionat Mitsubishi Electric Multisplit Inverter 4x9000 BTU (Kirigamine Zen Black) MXZ-4E83VA + MSZ-EF25VEB(x4)

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 

Aer conditionat Multisplit 4 unitati interne
Model: MXZ-4E83VA + MSZ-EF25VEB(x4)
Tip:Multisplit de perete seria MSZ-EF
Compresor: INVERTER

Clasa energetica: A

 

DC Inverterul este un dispozitiv electronic care vă permite să variaţi eficient viteza compresorului și în consecin ță, puterea livrată de aparatul de aer condiționat, în funcție de cererea pentru răcire sau încălzire. Comparativ cu solu ţia tradiţională de aparat de aer condiționat cu viteză fixă (On/Off ), aparatul cu DC Inverter ajunge iniţial la temperatura dorită și o menține stabilă, fără variaţii enervante, cu toate avantajele de confort și consum de energie.

 

     Eficienţa economică în funcţionare este marele avantaj a aparatelor de aer condiţionat de la Mitsubishi Electric. Datorită sistemului de control cu DC Inverter și proiectării atente a componentelor utilizate, eficiența energetică atinge niveluri extraordinare. Toată noua gamă de aparate de aer condiţionat Multi-Split (MXZ-D) atinge valori ridicate de eficiență energetică sezonieră.

 

     Unităţile DC Inverter MultiSplit sunt caracterizate de foarte mici nivele de zgomot emis. Prin activarea modului silențios, acest nivel poate fi redus în continuare în mod automat, atunci când cererea este mai mică (de exemplu, peste noapte, în modul de răcire).

     Dimensiunile unității exterioare sunt extrem de compacte în așa fel încât să nu ocupe un spațiu prea mare pe terasă sau în grădina casei. Dezvoltarea extensivă a conductelor permite o g amă larg ă de posibilităţi de alegere a locului de instalare.

       Configurarea sistemului tău de climatizare Mitsubishi Multi Split este foarte simplă dacă vei ţine cont de câteva reguli de bază.

• Alege modelele unităţilor interioare ale sistemului de climatizare care se integrează cel mai bine în arhitectura interioarelor tale.

• Odată alese modelele, trebuiesc alese capacităţile acestora. Nu este foarte complicat dacă ai în vedere următoarele:

• Pentru un dormitor standard capacitatea necesară este 9.000 btu, pentru un dormitor mic şi bine izolat este suficient un aparat de 7.000 btu.

• Pentru un living mediu este suficient un aparat de 12.000 btu, însă pentru un living de 50 mp ar trebui un aparat de 18.000 btu.

• La alegerea unităţii exterioare corespunzătoare se va ţine cont ca aceasta să fie compatibilă cu numărul de unităţi interioare dorit.

• Capacitatea Unităţii Exterioare se determină prin însumarea tuturor capacităţilor unităţilor interioare care vor funcţiona simultan.

• Pentru ca sistemul de climatizare Mitsubishi să corespundă pe deplin dorinţelor şi pretenţiilor tale, contactati-ne telefonic sau prin email şi vom face configurarea finală împreună.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

DESCARCATI CATALOG

Pret de lista: 
19 229.00 LEI cu TVA
Categorie: 
Mitsubishi Electric MultiInverter 4x9000 BTU
Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter multisplit
Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter multisplit MXZ-4E83VA + MSZ-EF25VEB(x4)
garantie 3 ani
Rating: 
No votes yet