Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine Zen-silver MSZ-EF25VES + MUZ-EF25VE

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 
ProducatorMitsubishi Electric
Cod produsMSZ-EF25VES+MUZ-EF25VE
Tip9000
Capacitate de racire:
Minim4094 Btu/h
Standard8530 Btu/h
Maxim11600 Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim3753 Btu/h
Standard10918 Btu/h
Maxim14330 Btu/h
Putere consumata:
la racire545 W
la incalzire700 W
Temperatura exterioara de functionare:
la racire-10 ~ 46 °C
la incalzire-15 ~ 24 °C
Caracteristici energetice:
SEER8.5
SCOP4.7
Clasa de energie racireA+++
Clasa de energie incalzireA++
Alimentaremonofazat
Tip compresorinverter
Agent frigorific:
TipR410A
Debit de aer:
Interior mc/min.10.5 / 8.3 / 6.3 / 4.6 / 4.0
Nivel de zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep)42 / 36 / 29 / 24 / 21 dB(A)
Exterior47 dB(A)
Dimensiuni:
Interior895 x 299 x 195 mm
Exterior550 x 800 x 285 mm
Greutate:
Interior11.5 kg
Exterior30 kg

Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai confortabilă au început în 1921, odată cu introducerea unui ventilator electric . A devenit un hit instant, și un pic mai mult de 10 ani mai târziu am ajuns leaderi mondiali in sisteme care asigura racirea si incalzirea. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru condițiile climatice din Japonia ne-au condus la dezvoltarea de mașini robuste, dar uimitor de sofisticate și sisteme care pot pot face fata în aproape orice condiție a temperaturii exterioare de pe pământ în liniște, cu o energie eficienta și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător.

     

Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna 90 de excelenta in tehnologie,design si productieReprezinta cel mai inalt nivel in comfort.eficienta si durabilitate Mai simplu,reprezinta cel mai bun aer conditionat care il poti cumpara.Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul Mitsubishi Electric MEQ este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in lumea aerului conditionat . Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari meticuloase atent atestate si avem o mare determinare pentru a continua imbunatatirile . Divizia aer conditionat este lider de fiabilitate , functionalitate , furnizand o calitate optima a aerului interior , asigurand un cadru confortabil in care sa se traiasca sau sa se munceascasa.

Sistemele de aer condiționat folosesc agenți frigorifici care suferă foarte usor transformări din gaz în lichid și înapoi, pentru a transfera căldura din interiorul camerei în afara locuinței în modul răcire și în sens invers, în modul încălzire.Tehnologia Inverter se bazează pe un model de compresor care își poate regla turația și implicit capacitatea de răcire sau încălzire în funcție de sarcina necesară. Compresorul poate funcționa continuu la turații mici, fără să fie necesare pornirile si opririle repetate atunci când sistemul de climatizare solicită aer rece sau cald. Acest tip de tehnologie are doua beneficii clare:

- Confortul: Un sistem de aer condiţionat cu inverter îşi reglează în mod continuu capacitatea de răcire sau încălzire optimă, pentru a-l corela cu temperatura din cameră, îmbunătăţind astfel nivelul confortului. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitată a camerei. Imediat ce temperatura corectă este atinsă, sistemul inverter garantează menţinerea ei constantă. Sistemele ON/OFF vor funcționa la capacitatea maximă de răcire, generând curenți de aer reci și inconfortabili, subrăcind camera, pentru ca mai apoi să comande oprirea compresorului, așteptând creșterea naturală a temperaturii  în încăpere și repornirea acestui ciclu.

Eficiența energetică : Deoarece un inverter monitorizează şi reglează temperatura mediului ambiant oricând este nevoie, consumul de energie scade cu 30% în comparaţie cu un sistem dotat cu un compresor tradiţional (ON/OFF).

Pe lângă răcire, aparatele de aer condiționat pot asigura și o încălzire eficientă. Încălzirea cu un aparat de aer condiționat cu pompă de căldură este, în prezent, modalitatea de încălzire cea mai eficientă din punct de vedere energetic. Această soluție este mai eficientă decât pompele de căldură care încălzesc apa pentru radiatoarele tradiționale deoarece pompa de căldură a unui aparat de aer condiționat încălzește direct aerul din interior, în timp ce o pompă de căldură aer-apă sau pământ-apă încălzește mai întâi apa și apoi apa încălzește camerele, ceea ce determină pierderi de energie în această etapă suplimentară.

 Cum alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru casa ta:

Selectarea dimensiunii corecte a unui aparat de aer condiționat trebuie să fie realizată în mod normal de un profesionist (inginer proiectant), deoarece nu depinde numai de numărul și mărimea camerelor,  ci și de dimensiunea și orientarea ferestrelor, de expunerea la radiația solară și alți factori precum degajările interioare.

Ca regulă de bază, pentru un metru pătrat de încăpere se poate estima o capacitate de răcire între 60 W și 120 W pentru mediul rezidențial.

De exemplu, pentru climatizarea unui dormitor de 20 mp putem alege un echipament de 2 kW (7.000 BTU/h). În cazul în care apartamentul nu este izolat, iar orientarea este pe sud, este recomandat să se crească capacitatea unității la 2,5 kW (9.000 BTU/h) pentru a avea siguranța că în cele mai toride zile de vară echipamentul are capacitatea de răcire necesară.

Poziţionarea aparatului de aer condiţionat în interiorul casei

Poziționarea unității interioare de aer condiționat se face în armonie cu arhitectura camerei. În general, se recomandă poziționarea unității interioare în așa fel încât curentul de aer să străbată suprafața peretelui exterior care este predispus la cele mai mari pierderi/aporturi de căldură. Totodată, trebuie ținut cont și de poziționarea mobilierului în cameră, astfel încât curenții de aer să nu fie îndreptați direct spre canapele sau paturi (zonele de repaos îndelungat). De asemenea, traseul agentului frigorific ce leagă unitatea interioară de cea exterioară trebuie să fie cât mai scurt.

Aparatele Mitsubishi Electric  sunt capabile să funcționeze la numai 20 dB(A), ceea ce echivalează cu foșnetul ușor al frunzelor. 

Logo-ul MEQ asigura consumatorul de cele mai inalte standarde de calitate si tehnologie si reprezinta mandria brandului Mitsubishi Electric la nivel mondial

Compresoarele cu DC Inverter, cu eficienta energetica ridicata
 Motorul Poki-Poki motor
Tehnologia inovatoare si unica a Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate..
Compresor rotativ DC dublu rotativ cu reluctanta magnetica
Magneti permanenti realizati din neodim permit o mai buna eficienta energetica datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat
.Motorul Poki Poki

Concepute pentru a completa decorul unei camere moderne, aparatele de aer conditionat Kirigamine Zen sunt disponibile in 3 culori, alese special pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. Combinand un consum de energie remarcabil de scazut cu o functionare silentioasa, dar puternica, aceste aparate ofera un scenariu ideal pentru diverse designuri de interior, asigurand in acelas timp o economie maxima de spatiu si de energie.

Toate modelele seriei au obtinut calificativul "A"  pentru economie de energie si contribuie la reducerea consumului de energie in case, birouri si alte spatii.

Filtrul Nano Platinum cu care sunt dotate, incorporeaza particule de platina-ceramica de dimensiuni nanometrice care genereaza efecte antibacteriene si dezodorizante constante. Eficacitatea sporita la purificarea aerului duce confortul camerei la alt nivel.

Logo-ul MEQ asigura consumatorul de cele mai inalte standarde de calitate si tehnologie si reprezinta mandrai brandului Mitsubishi Electric la nivel mondial.

Castigator al Reddot award 2015   Mitsubishi Electric kirigamine zen Reddot Award 2015

Compatibil cu interfata pentru monitorizare la distanta MelCloud .

Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Pret de lista: 
3 670.00 LEI cu TVA
Categorie: 
Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Kirigamine Zen-silver MSZ-EF25VES + MUZ-EF25VE 9000Btu
Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Kirigamine Zen-silver MSZ-EF25VES + MUZ-EF25VE 9000Btu
 Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Kirigamine Zen-silver MSZ-EF25VEW + MUZ-EF25
 Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Kirigamine Zen-silver MSZ-EF25VEW + MUZ-EF25
Interfata pentru control la distanta MelCloud
garantie 3 ani
video: 
Mitsubishi Electric Kirigamine Zen
Mitsubishi Electric Kirigamine Zen
Rating: 
Average: 5 (18 votes)