Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter 12000 Btu Alb MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 

Ac Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG Alb 12000 btu
Tip: Split de Perete INVERTER
Clasa energetica: A+++
Putere consumata: 0.82/ 0.8 kW/h
Capacitate racire: 12000 BTU/h
Capacitate incalzire: 13648 BTU/h
Nivel de zgomot: 19-23-29-36-42 dB(A)
Regim de funtionare: -15 ... +46 °C
Dimensiuni UI: 290x799x232 mm
Dimensiuni UE: 550x800x285 mm
Refrigerant: R32

MSZ-LN este gama de lux de la Mitsubishi Electric, disponibila in curand in 4 culori: pearl white, natural whitet, ruby red, onyx black . Acestea au clasa energetica A+++.

Sunt echipate cu senzorul 3D I-SEE SENSOR CU SENZOR INFRAROSU, care masoara temperatura la distante indepartate si filtrul PLASMA QUAD PLUS,  combate 99% din bacterii, virusi, alergeni, mucegai, particule fine si praf. Functii:NIGHT MODE; cand aceasta functie este activata, zgomutul va fi redus cu 3dB, sunetul va disparea, iar luminile vor deveni intunecoase.

10 GRADE C MODE; aceasta functie se poate folosi si la Timerul saptamanal.

QUIET OPERATIONS; zgomotul este mai mic de 19dB.

BUILT-IN WI-FI INTERFACE; unitatea interioara este echipata cu o interfata WI-FI,ascunsa in  interior.Aceasta functie elimina necesitatea de a instala o interfata WI-FI si astfel, contribuie la designul deosebit.

Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai confortabilă au început în 1945, odată cu introducerea unui ventilator electric . A devenit un hit instant, și un pic mai mult de 10 ani mai târziu am ajuns leaderi mondiali in sisteme care asigura racirea si incalzirea. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru condițiile climatice din Japonia ne-au condus la dezvoltarea de mașini robuste, dar uimitor de sofisticate și sisteme care pot pot face fata în aproape orice condiție a temperaturii exterioare de pe pământ în liniște, cu o energie eficienta și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător.

Sistemele de aer condiționat folosesc agenți frigorifici care suferă foarte usor transformări din gaz în lichid și înapoi, pentru a transfera căldura din interiorul camerei în afara locuinței în modul răcire și în sens invers, în modul încălzire.Tehnologia Inverter se bazează pe un model de compresor care își poate regla turația și implicit capacitatea de răcire sau încălzire în funcție de sarcina necesară. Compresorul poate funcționa continuu la turații mici, fără să fie necesare pornirile si opririle repetate atunci când sistemul de climatizare solicită aer rece sau cald. Acest tip de tehnologie are doua beneficii clare:

Confortul: Un sistem de aer condiţionat cu inverter îşi reglează în mod continuu capacitatea de răcire sau încălzire optimă, pentru a-l corela cu temperatura din cameră, îmbunătăţind astfel nivelul confortului. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitată a camerei. Imediat ce temperatura corectă este atinsă, sistemul inverter garantează menţinerea ei constantă. Sistemele ON/OFF vor funcționa la capacitatea maximă de răcire, generând curenți de aer reci și inconfortabili, subrăcind camera, pentru ca mai apoi să comande oprirea compresorului, așteptând creșterea naturală a temperaturii  în încăpere și repornirea acestui ciclu.

Eficiența energetică : Deoarece un inverter monitorizează şi reglează temperatura mediului ambiant oricând este nevoie, consumul de energie scade cu 30% în comparaţie cu un sistem dotat cu un compresor tradiţional (ON/OFF).

Pe lângă răcire, aparatele de aer condiționat pot asigura și o încălzire eficientă. Încălzirea cu un aparat de aer condiționat cu pompă de căldură este  în prezent, modalitatea de încălzire cea mai eficientă din punct de vedere energetic. Această soluție este mai eficientă decât pompele de căldură care încălzesc apa pentru radiatoarele tradiționale deoarece pompa de căldură a unui aparat de aer condiționat încălzește direct aerul din interior, în timp ce o pompă de căldură aer-apă sau sol-apă încălzește mai întâi apa și apoi apa încălzește camerele, ceea ce determină pierderi de energie în această etapă suplimentară.

 Cum alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru casa ta:

Selectarea dimensiunii corecte a unui aparat de aer condiționat trebuie să fie realizată în mod normal de un profesionist (inginer proiectant), deoarece nu depinde numai de numărul și mărimea camerelor,  ci și de dimensiunea și orientarea ferestrelor, de expunerea la radiația solară și alți factori precum degajările interioare.

Ca regulă de bază, pentru un metru pătrat de încăpere se poate estima o capacitate de răcire între 60 W și 120 W pentru mediul rezidențial.

De exemplu, pentru climatizarea unui dormitor de 20 mp putem alege un echipament de 2 kW (7.000 BTU/h). În cazul în care apartamentul nu este izolat, iar orientarea este pe sud, este recomandat să se crească capacitatea unității la 2,5 kW (9.000 BTU/h) pentru a avea siguranța că în cele mai toride zile de vară echipamentul are capacitatea de răcire necesară.

Poziţionarea aparatului de aer condiţionat în interiorul casei

Poziționarea unității interioare de aer condiționat se face în armonie cu arhitectura camerei. În general, se recomandă poziționarea unității interioare în așa fel încât curentul de aer să străbată suprafața peretelui exterior care este predispus la cele mai mari pierderi/aporturi de căldură. Totodată, trebuie ținut cont și de poziționarea mobilierului în cameră, astfel încât curenții de aer să nu fie îndreptați direct spre canapele sau paturi (zonele de repaos îndelungat). De asemenea, traseul agentului frigorific ce leagă unitatea interioară de cea exterioară trebuie să fie cât mai scurt.

Aparatele Mitsubishi Electric  sunt capabile să funcționeze la numai 19 dB(A), ceea ce echivalează cu foșnetul ușor al frunzelor. 

Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGRMitsubishi Electric MSZ-LN25VGR

 Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGR

 

Pret de lista: 
6 169.00 LEI cu TVA
Categorie: 
Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter 12000 Btu White MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG
Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter 12000 Btu White MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG
Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter 12000 Btu White MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG
Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter 12000 Btu White MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG
Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter 12000 Btu White MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG
Remote Mitsubishi Electric Inverter 12000 Btu White MSZ-LN35VGW+MUZ-LN35VG
garantie 3 ani
video: 
Mitsubishi Electric MSZ-LN
Ac Mitsubishi Electric MSZ-LN
Rating: 
Average: 5 (2 votes)