Aer Conditionat Mitsubishi ElectricPower Inverter Duct 28000 BTU PEAD-RP71JALQ + PUHZ-ZRP71VKA

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 

    Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai confortabilă au început în 1921, odată cu introducerea unui ventilator electric . A devenit un hit instant, și un pic mai mult de 10 ani mai târziu am ajuns leaderi mondiali in sisteme care asigura racirea si incalzirea. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru condițiile climatice din Japonia ne-au condus la dezvoltarea de mașini robuste, dar uimitor de sofisticate și sisteme care pot pot face fata în aproape orice condiție a temperaturii exterioare de pe pământ în liniște, cu o energie eficienta și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător.

Aer Conditionat Mitsubishi ElectricPower Inverter Duct 28000 BTU PEAD-RP71JALQ + PUHZ-ZRP71VKA

Model: PEAD-RP71JALQ / PUHZ-ZRP71VKA 

Tip: DUCT ( de tubulatura )

Compresor: POWER INVERTER 

Capacitate racire: 3.3 - 8.1 kW

Capacitate incalzire: 3.5 - 10.2 kW

Putere consumata:2.03 kW 

Regim functionare: -20°C ~ +46°C

Nivel de zgomot: 26 dB (A)

Clasa Energetica: A

 

Seria POWER INVERTER

 

Seria de înaltă eficiență energetică Power Inverter a atins un nou nivel de economie de energie prin încorporarea de noi tehnologii și un nou design al corpului. Configurația cu flux lateral a corpului unității de exterior integrate, o lungime maximă a tubulaturii de 120m și tehnologiile de înlocuire simplifică instalarea.

Unitățile de interior subțiri, mascate în tavan ale acestei serii reprezintă răspunsul perfect pentru necesitățile de climatizare ale clădirilor cu spațiu minim de instalare pe tavan și presiune statică externă într-un interval larg. Eficiența energetică a fost îmbunătățită, reducând consumul de electricitate și contribuind la reducerea costului de exploatare.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Transport gratuit

 

Compatibil cu interfata pentru monitorizare la distanta MelCloud .

DESCARCATI CATALOG

Pret de lista: 
13 299.00 LEI cu TVA
Aer Conditionat Mitsubishi Electric Duct 28000 BTU PEAD-RP71JALQ + PUHZ-ZRP71VKA
garantie 3 ani
Rating: 
Average: 5 (2 votes)