Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Power Inverter de Tavan pentru bucatarie 48000 BTU PCA-RP125HAQ + PUHZ-ZRP125YKA

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 

 Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai confortabilă au început în 1921, odată cu introducerea unui ventilator electric . A devenit un hit instant, și un pic mai mult de 10 ani mai târziu am ajuns leaderi mondiali in sisteme care asigura racirea si incalzirea. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru condițiile climatice din Japonia ne-au condus la dezvoltarea de mașini robuste, dar uimitor de sofisticate și sisteme care pot pot face fata în aproape orice condiție a temperaturii exterioare de pe pământ în liniște, cu o energie eficienta și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător.

  •  Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Power Inverter de Tavan pentru bucatarie 48000 BTU PCA-RP125HAQ + PUHZ-ZRP125YKA
  • Model: PCA-RP125HAQ / PUHZ-ZRP125YKA
  • Tip: De Tavan pentru bucatarie
  • Compresor: POWER INVERTER 
  • Putere consumata: 3.8 kW 
  • Nivel de zgomot: 44 dB (A) 
  • Clasa Energetica: A

Caracteristicile standard includ un corp din oțel inoxidabil negru și filtru de ulei pentru a preveni pătrunderea uleiului în aparat. Perfect pentru realizarea unui mediu confortabil de climatizare în bucătării în care se gătește cu flacără deschisă.

 

Dur cu fumul de ulei

 

O carcasă durabilă din inox rezistentă la ulei și grăsime protejează suprafața corpului aparatului. Murdăria grasă și petele sunt ușor de îndepărtat, permițând menținerea curățeniei aparatului în permanență.

 

Filtru de ulei de înaltă performanță

Este inclus un filtru de ulei de înaltă performanță ca dotare standard. Sistemul de filtrare este mai eficient decât fibrele convenționale, reducând astfel cantitatea de fum uleios care pătrunde în aparat.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

DESCARCATI CATALOG

 

Pret de lista: 
27 479.00 LEI cu TVA
 Aer Conditionat MITSUBISHI ELECTRIC Inverter de Tavan pentru bucatarie 48000 BTU PCA-RP125HAQ + PUHZ-ZRP125YKA
garantie 3 ani
Rating: 
No votes yet