Aer Conditionat Hibrid Mr Slim +Aer Apa Mitsubishi Electric PUHZ-FRP71VHA

Versiune tiparVersiune tipar
Descriere: 

Aer Conditionat Hibrid aer apa Mitsubishi Electric MrSlim + PUHZ-FRP71VHA

Fuziunea a doua sisteme

Mitsubishi Electic Mr Slim +combina sistemul pompelor de caldura aer apa cu beneficiile aerului conditionat.Sistemul este cuplat atat la o unitate interioar de tip hidronic Mitsubishi Electric Ecodan cat si la o unitate in detenta directa.Sistemul permite ca atunci cand vara se foloseste  unitatea interioara pentru racire apa calda sa fie preparata in regim de recuperare rezultand o eficienta energetica COP de peste 7
Sistemul Mitsubishi Electric MR SLIM + este foarte potrivit pentru cafenele restaurante,saloane de coafor,cabinete medicale,policlinici adica acolo unde este nevoie de racire dar si de apa calda

 MR SLIM FRP71VHA

 

Suntem Nr.1 in Romania la vanzari si instalari Pompe de caldura Aer apa Mitsubishi Electric Zubadan

Alegerea realizării şi folosirii unui sistem de încălzire cu pompă de căldură vă permite să vă bucuraţi de multe avantaje şi beneficii:
Pentru constructor - O casă încălzită cu ajutorul unei pompe de  căldură consumă mai puţină energie primară şi, prin urmare, permite îmbunătăţirea clasei energetice a clădirii. Acest lucru permite pe de o parte reevaluarea proprietăţii şi posibilitatea accesului la stimulente locale, bonusuri de volum etc.
Pentru instalator - Posibilitatea de a crea un sistem unic de pompe de căldură pentru încălzire, răcire şi producerea de apă caldă menajeră înseamnă a face diferenţa, oferind un sistem confortabil şi cu costuri reduse de operare.

Pentru utilizator - Pompa de căldură permite obţinerea confortului echivalent sistemelor de ardere clasice cu gaz (centrale murale sau în condensaţie), împreună cu o eficienţă energetică ridicată, reducerea costurilor şi un ambient interior modern şi ecologic.

Comunitatea Europeană şi-a stabilit obiectivul de a realiza o reducere cu 20% a consumului de energie primară şi a emisiilor de CO2, iar 20% din energie să fie produsă din surse regenerabile până în 2020. Pompele de căldură, surse termice regenerabile vor avea o contribuţie decisivă la realizarea acestor obiective deoarece:
• au o eficienţă energetică cu 60% mai mare decât a sistemelor de ardere tradiţionale;
• nu emit CO2 la locul de instalare;
• utilizează energia regenerabilă din aer.

Pompa de căldură este o maşină electrică care se bazează pe ciclul termodinamic al fluidului refrigerant, transferând căldura de la un mediu de joasă temperatură spre unul de temperatură mai ridicată.
În practică, energia termică gratuită este prezentă în aer în cantităţi nelimitate şi este folosită pentru a încălzi locuinţele şi pentru obţinerea de apă caldă de consum (menajeră). Energia electrică care alimentează pompa de căldură este folosit doar pentru acţionarea compresorului și a altor dispozitive auxiliare.

Sistemele de pompe de caldură Ecodan® garantează performanţe energetice ridicate chiar şi la temperaturi scăzute. Toate dispozitivele externe sunt capabile de a ridica temperatura pe tur până la 60°C, pentru a permite o acumulare rapidă şi eficientă a apei calde de consum (menajere).
Eficienţa energetică ridicată a pompelor de căldură Ecodan® este posibilă datorită tehnologiei de vârf prezentă în fiecare componentă a pompei de căldură. De exemplu, datorită dispozitivului exclusiv "Flash Injection", unităţile externe din seria Zubadan menţin constantă capacitatea fluxului de aer până la -15°C.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.
Transport gratuit.

Elementele aditionale necesare  functionarii pompei de caldura se stabilesc in functie de fiecare caz in parte.

 
Pret de lista: 
15 001.00 LEI cu TVA
Mitsubishi Electric Mr Slim+ hybrid PUHZ-FRP71VHA
Mitsubishi Electric Mr Slim+ hybrid PUHZ-FRP71VHA
Mitsubishi Electric Mr Slim+ hybrid PUHZ-FRP71VHA
Mitsubishi Electric Mr Slim+ hybrid PUHZ-FRP71VHA+Ecodan
Melcloud
garantie 3 ani
Multimedia Mitsubishi Electric: 
20130306 Mr.SLIM+ promotion movie for ISH
Rating: 
Average: 4.1 (19 votes)